xterior-logo

Onze bar is nog niet zo heel lang geopend dus we zijn nog steeds bezig met van alles verbeteren. Wij willen het seizoen verlengen van ons buiten terras met een Windscherm. We hebben al meerdere weerbestendige parasols en terras verwarmers maar dat is niet meer genoeg.

Weerbestendig

We willen ons terras dus helemaal weerbestendig maken en zo’n Windscherm zorgt er ook voor dat de terrasverwarmers minder hard aan hoeven te staan, dit bespaart ook nog eens een hoop geld.

Onze weerbestendige parasols kwamen van Xterior en dit bedrijf is ook gespecialiseerd in windschermen. De parasols doen het goed en daarom waren we tevreden dit was ook de reden dat we weer contact hadden opgenomen met hetzelfde bedrijf.

Afspraak

Er is een afspraak gemaakt om de mogelijkheden ter plekke te bespreken. Tijdens het gesprek hebben we meerdere opties besproken maar het was overduidelijk welke er bij ons past en welke goed zou zijn voor de klanten. Omdat we al klant waren bij Xterior hebben we ook nog eens fikse korting gekregen waar wij natuurlijk heel erg blij mee zijn.

We zijn heel erg tevreden met de windschermen omdat deze ervoor zorgt dat het terras nog steeds vol zit ondanks het weer!