Maatwerk is natuurlijk altijd afgestemd op de wensen van de klant. Ik heb recentelijk een sauna op maat laten maken en hier ben ik echt heel erg blij mee. De plaats waar de sauna moest komen had nogal rare hoeken en een plafond dat niet helemaal recht liep. Het was daarom voor mij noodzakelijk om de sauna op maat te laten maken.

Het bedrijf

saunaHet zwembad in mijn tuin heb ik laten leggen door het bedrijf Bodyfit. Ik was zo tevreden met de service en het zwembad dat ik had besloten dat ik hier ook mijn sauna op maat wilde laten maken.

De voordelen van maatwerk voor mij waren niet alleen de afmetingen maar ook het zelf inrichten van de sauna. Ik kon mijn creativiteit loslaten en samen met iemand met heel veel ervaring ben ik tot een hele mooie ontwerp gekomen die helemaal voldoet aan mijn wensen. Ik kon door deze vrijheid ook kiezen welke materialen er moesten worden gebruikt en welke kleur deze moest worden.

Wederom was de service van Bodyfit weer geweldig en de sauna was binnen no time gebruiksklaar. De sauna op maat was zelf mooier dan ik had verwacht.

Maatwerk kost wel iets meer dan een standaard sauna maar het is het geld zeker waard!