notenpasta

Notenpasta is vaak op mijn boterham te vinden. Dit is zo lekker en in vele variaties te krijgen. Niet in een gewone supermarkt, maar bij Bas Boer Noten. Als je in de buurt van Rotterdam woont, kan je dit op de markt kopen. Niet getreurd voor die mensen die elders in het land wonen. Het is namelijk mogelijk om online deze lekkere producten te bestellen. Voordeel is dat je hiervoor de deur niet uit hoeft te gaan. Tevens kan je op elk moment van de dag een bestelling plaatsen. Trek gekregen? Neem dan snel een kijkje op deze website. notenpasta

De lekkerste notenpasta koop je hier

Omdat ik helemaal gek ben op noten en nog gekker op notenpasta, bestel ik hier regelmatig. Erg makkelijk en nog lekker vers ook. Een bestelling wordt over het algemeen binnen 24 uur geleverd. Rond de feestdagen kan dat iets langer duren, maar de kwaliteit blijft hetzelfde.

Je kan hier ook goed terecht voor een leuk en lekker cadeau te kopen. Hier kan je namelijk leuke pakketten bestellen, met heerlijke producten hierin. Wat ik erg leuk vind zijn de notenstaven. Dit zijn drie kokers met elk een ander inhoud. Een leuke tip om met de feestdagen te geven.