Actief bedrijfsuitje in Utrecht

Actief bedrijfsuitje in Utrecht, echt bijzonder om mee te maken. Dat kan ik nu zeker volmondig zeggen. Alleen toen wij te horen kregen wat wij gingen doen, heb ik wel iets anders uitgeroepen. Maar dat ga ik hier niet herhalen.

Het was echt heel bijzonder om tegenover mijn collega te staan met bokshandschoenen aan. Het was de bedoeling om elkaar van een andere klant te bekijken. Boksen is als het waren om te leren incasseren en uit te delen. Ik bedoel hiermee dat het geven van kritiek vak makkelijker is dan het ontvangen hiervan. Actief bedrijfsuitje in Utrecht

Zeer leuk en actief bedrijfsuitje in Utrecht gehad

Wat hebben wij toch een vreselijke leuke dag gehad. Dat was de afgelopen tijd wel anders op de werkvloer. Daar konden wij niet meer door één deur. Nadat wij een actief bedrijfsuitje in Utrecht hebben gehad, is de sfeer bijzonder goed geworden. De sfeer op de afdeling wel te verstaan. iedereen kan weer naar elkaar lachten en samen door één deur gaan. Door de boks sessie hebben wij met een andere kijk naar elkaar gekeken. Nooit verwacht dat dit uitje zoveel teweeg heeft gebracht. gelukkig wel zeer positief en daar is iedereen erg blij mee.